ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΤΠΠΕΑΤΕ


Συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ.θα πραγματοποηθεί στην αίθουσα του ΣΕΤΑΠ, Αμερικής 10 Αθήνα,η από 27/09/2019 ανακοινωθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΤΠΠΕΑΤΕ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο λόγω των σοβαρών θεμάτων που θα συζητηθούν και προκειμένου να διευκολύνει τη μαζική συμμετοχή των μελών στη Συνέλευση, αποφάσισε να συμβάλει στα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των μελών του Ταμείου, ως εξής:

* Για χρήση Ι.Χ. αυτοκινήτου, θα καλύψει χιλιομετρική αποζημείωση ύψους 0,25 €/χ.λ.μ. για μετακίνηση ενός (1) ατόμου και ύψους 0,30 €/χ.λ.μ., για μετακίνηση δύο (2)και πλέον ατόμων με το ίδιο αυτοκίνητο, καθώς και τα αντίστοιχα έξοδα των διοδίων, με προσκόμιση των σχετικών αποδείξεων.
* Για μετακίνηση με ΚΤΕΛ ή τρένο,θα καλύψει το 100% της αξίας του εισιτηρίου με επιστροφή, με την προσκόμιση του εισητηρίου.
* Για μετακίνηση από νησιά με πλοίο,θα καλύψει το 100% του ακτοπλοϊκού εισητηρίου Β΄θέσης και για μετακίνηση από απομακρυσμένα νησιά με πλοίο το 100% του ακτοπλοϊκού εισητηρίου Β΄θέσης με καμπίνα, με την προσκόμιση του εισητηρίου.
* Για μετακίνηση από απόσταση μεγαλύτερη των 200 χ.λ.μ. ή από νησιά με πλοίο, θα καλύψει και έξοδα μιας διανυκτέρευσης έως 70 € το άτομο, με την προσκόμιση της σχετικής απόδειξης ξενοδοχείου.
* Για μετακίνηση από απομακρυσμένες περιοχές και νησιά με αεροπλάνο και δυνατότητα επιστροφής αυθυμερόν, θα καλύψει το 100% του αεροπορικού εισητηρίου, με την προσκόμιση του εισητηρίου, χωρίς διανυκτέρευση.
* Για
μετακίνηση από απομακρυσμένες περιοχές και νησιά με αεροπλάνο,θα καλύψει και έξοδα μιας διανυκτέρευσης έως 70 € το άτομο, με σχετική πρωτότυπη απόδειξη ξενοδοχείου, στις περιπτώσεις που λόγω των δρομολογίων δεν θα είναι εφικτή η επιστροφή στον τόπο διαμονής αυθημερόν, μετά το πέρας, της συνέλευσης.

Η καταβολή των εξόδων διαμονής και οδοιπορικών θα γίνει μετά από έλεγχο των δικαιολογητικών, με πίστωση του λογαρισμού των δικαιούχων.

Συνάδελφοι κρίνεται επιτακτική η παρουσία σας προκειμένου να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για το συμφέρον όλων μας.

Δ.Σ. ΣΑΑΑΤΕ